Helpmotion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

...zelimo da ozivimo 4um.....

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1...zelimo da ozivimo 4um..... Empty ...zelimo da ozivimo 4um..... Pon Dec 21, 2009 3:37 pm

*Mica*

*Mica*
Član HPMT-a
Član HPMT-a

4um je bio extra..... bilo je dosta redovnih clanova,cak nas je po 12-15 bilo na chat-u....extra je bilo.... 4um je dobar, otvoreni smo za predloge,da menjamo..... samo su nam potrebni clanovi....zato ko voli seranove nek se reg..... a ako se clanovi ostali budu slozili mozda se i premeni tema 4um-a....

http://seranovi-srbija.forumotion.com/index.htm

2...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 1:04 am

*LoVe PiNk*

*LoVe PiNk*
Regularan član
Regularan član

Opalaaa. . . . Very Happy Evo mene tu sam. . . Very Happy

3...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 3:05 am

TinKa*

TinKa*
Administrator
Administrator

I ja! Evo sad ću da se regg,obožavam SERANOVE.

4...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 5:41 am

*Mica*

*Mica*
Član HPMT-a
Član HPMT-a

jupiii....janoo treba malo da ga uredis,mi smo sve pozaboravljale.... hvalaa...tinka xD XEXE too too XEXE xD

5...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 5:48 am

*LoVe PiNk*

*LoVe PiNk*
Regularan član
Regularan član

xexexexe. . . Samo da odlučimo šta ćemo. . . xD I da uradim neki novi look, da bude mnogo bolji.

6...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 7:25 am

TinKa*

TinKa*
Administrator
Administrator

Ma nema na čemu.

7...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 5:48 pm

Mouse

Mouse
Administrator
Administrator

Evo ja sam se registrovao, mada ja bas i ne volim seranove, tj.ne gledam ih niti sam ih gledao...Moj savet ti je da poradis na Looku!

http://lady-gaga-serbia.forumotion.com/index.htm

8...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Uto Dec 22, 2009 5:52 pm

*Mica*

*Mica*
Član HPMT-a
Član HPMT-a

hvala...XEXE pa jana ga je promenila,al radimo na tome da menjamo ceo 4um msm da bude o necem drugom samo nam trebaju predlozi....

9...zelimo da ozivimo 4um..... Empty Re: ...zelimo da ozivimo 4um..... Sre Dec 23, 2009 12:59 am

*LoVe PiNk*

*LoVe PiNk*
Regularan član
Regularan član

Ovaj novi sam samo za početak stavila,dok ne napravim novi look. Mislim pošto menjamo.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu